Dét gør mig stolt

Vi har spurgt vores kolleger om, hvad de arbejder med – og ikke mindst, hvad de er mest stolte over i deres arbejde. Hør deres svar i videoerne nedenfor.

Hvorfor er partnerskaber vigtige?

Innovative løsninger er afgørende for at opnå et bæredygtigt sundhedsvæsen. Her fortæller vores to kolleger Mads og Bjørn, hvorfor partnerskaber er vigtige for at skabe de innovative løsninger.

Roches arbejde med Covid-19 pandemien

Mød vores kollega Kasper, som med rette er stolt over, at hele 2020 handlede om at supportere det danske sundhedsvæsen i dets bestræbelser på at bekæmpe Covid-19 pandemien.

Vi gør en forskel for danske brystkræftpatienter

Mød Trine, der fortæller om glæden ved at have patienten i fokus i sit job - og om stoltheden hun oplever, når en lang og målrettet indsats bidrager til mærkbare resultater for danske kvinder med brystkræft.

Agilitet og selvledelse er i højsædet

"Fleksibilitet og selvledelse betyder alt for mig i den måde, jeg arbejder på." og "Vi spørger ikke så meget om lov." Ordene er Philips og Sandras, som her fortæller om, hvad Roches agile tranformation har betydet for dem.

Det innovative arbejde med sjældne sygdomme

Vejen til at gøre en forskel for mennesker med sjældne sygdomme går blandt andet via nye molekyler og samarbejde mellem partnerne i sundhedsvæsenet. Det forklarer vores to kolleger, Søren og Thomas.

Design og installation af Nordeuropas mest moderne laboratorium

På Bispebjerg Hospital ligger Nordeuropas mest moderne, fuldautomatiserede laboratorium. Hør, hvad det betyder for sundhedspersonalet og patienterne - og også personligt for Gurli og Johnni, som har designet og installeret løsningen med diagnostisk udstyr fra Roche.

Når ny medicin afprøves i mennesker for første gang

”Jeg håber, at det arbejde, jeg gør, er med til at åbne døre, så der også i fremtiden kommer ny medicin til patienterne,” fortæller vores kollega Lotte forventningsfuldt. Hun arbejder med kliniske studier, som afprøver ny medicin i mennesker for første gang.
Published undefined

Se mere

please be aware that you are leaving this website.