Visioner for fremtidens sundhedsvæsen
  • Hvordan sikrer og indretter vi et bæredygtigt sundhedsvæsen?

  • Hvad er sundhedsdata – og hvad kan de bruges til?

  • Vil der være patienter i fremtidens sundhedsvæsen?

  • Hvordan kan kunstig intelligens bruges i fremtidens behandling?

Disse og mange flere spørgsmål har vi stillet de tre eksperter Bogi Eliasen, Instituttet for Fremtidsforskning, Tove Holm-Larsen fra DataFair og Stine Mølgaard fra Radiobotics i anledning af Roches 50 års jubilæum i Danmark.

Fra sygdom til sundhed i det bæredygtige sundhedsvæsen

I fremtiden har vi ikke råd til at drive sundhedsvæsenet, som vi gør det i dag, forudser Bogi Eliasen fra Instituttet for Fremtidsforskning. Men hvordan opnår vi så et bæredygtigt sundhedsvæsen fremover? Se hans svar i videoen.

Sundhedsdata redder menneskeliv

"Hvad er sundhedsdata, og hvad kan de bruges til? I denne video fortæller Tove Holm-Larsen fra DataFair om brugen af sundhedsdata og potentialet ved at kombinere viden om vores genetiske og medicinske historie med vores adfærd. En viden som potentielt kan redde menneskeliv.

Sundhedsvæsenet er (også) hjemme hos patienten

Giver det overhovedet mening at tale om ”patienter” i fremtidens sundhedsvæsen? Stine Mølgaard fra Radiobotics kommer med et svar i videoen her.

Hvorfor er sundhedsdata så vigtige?

Brugen af sundhedsdata betyder, at vi i fremtiden kan gøre langt mere ift. at forebygge sygdom - og ikke kun behandle sygdom, forudser Tove Holm-Larsen fra DataFair.

Fra patient til person i det bæredygtige sundhedsvæsen

Da sundhedsvæsenerne blev skabt for ca. 100 år siden, var udfordringen især de smitsomme sygdomme - nu er det i høj grad også livsstilssygdomme. Så hvordan indretter vi nu et bæredygtigt sundhedsvæsen? Se svaret fra Bogi Eliasen fra Instituttet for Fremtidsforskning.
Published undefined

Se mere

please be aware that you are leaving this website.