Øjensygdomme (oftalmologi)
Forskning og udvikling i øjensygdomme

Vores team inkluderer øjenlæger, øjenkirurger samt retinale specialister, som hver dag bidrager med en stor værdi til vores arbejde i form af erfaringer og viden fra den virkelige verden.

I Roche arbejder vi på at udvikle nye innovationer med det formål at forbedre diagnosticering og transformere patientoplevelser og -resultater. Det gør vi ved at forstå biologien bag øjensygdomme - herunder hvad det i praksis betyder for mennesker, der lever med synstab.

Personlig tilgang

Roche samarbejder med forskere, klinikere samt patientgrupper fra svagsynssamfundet. Det gør vi for at sikre, at vi forstår behovene hos mennesker, der oplever synstab, således at vi kan forsøge at imødekomme disse behov gennem vores tilgang til innovation, vores kliniske forsøgsprogram, medicin samt teknologiske løsninger.

Roche forsker i og udvikler behandlinger til følgende øjensygdomme:

I Roche er vi fokuseret på innovative løsninger til forebyggelse af synstab. Vi arbejder med det formål at opdage og udvikle innovative løsninger, der sigter mod at omdefinere standarder for behandling og pleje af mennesker, der lever med synsnedsættelse.

Varighed: 59 sekunder.
Varighed: 1 minut 28 sekunder.

Hør mere om Roches unikke tilgang til øjensygdomme fra Global CEO Severin Schwan.

Mød Sascha Fauser, Global Head of Ophthalmology, Roche Pharma Research and Early Development.

M-DK-00000643/v1.0/Februar2023

please be aware that you are leaving this website.